Цртеж или фотографија? Овој германски град е хит на социјалните мрежи!

Градот Фројденберг кој се наоѓа во Северна Рајна Вестфалија овие денови е хит на социјалните мрежи, поради фотографија објавена на Инстаграм.

Градот се наоѓа во близина на поголеми градови, како Келн, Дортмунд, Бон и Франкфурт, на помалку од два часа возење. Куќите во Фројндберг наликуваат една на друга, а сега во зима, кога се празнично украсени, не можете, а да не се запрашате дали е реален или пак е излезен од некоја уметничка слика или новогодишна честитка.

Фројндберг е опкружен со шума, а куќите се специфично градени, датираат уште од 17 век и се реставрирани, но сепак е задржан автентичниот изглед. Погледнете ја фотографијата која го воодушеви светот:

loading...

Останати вести

Три нешта кои предизвикуваат анксиозност

Elena Daskalova

Секси играчките веќе не се табу меѓу луѓето

Elena Daskalova

Традиционален вкус: Рецепт за Васина торта кој не можете да го згрешите

Elena Daskalova