Connect with us

Видео

ВИДЕО: Ќе ги гледате одново и одново: Тоа што го прават е неверојатно

Својот талент го покажале во украинската верзија на шоуто „Јас имам талент“.

Од почетокот до крајот сите ги набљудувале без здив – за вакви акробации навистина треба искуство.

Погледнете:

blob:http://www.dailymotion.com/b0ec9b66-1a38-4f15-80a3-beede1f6cdfa

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Актуелно