Connect with us

Магазин

(ВИДЕО) Билдер се боцкал со хемија па раката буквално му експлодирала

Редовна посета на теретана и вежбите за здраво тело се добри, но претераната употреба на суплементи никако не е во ред.

Меѓутоа, едно момче не сакало да размислува, немал мерка кај користењето хемија, па набилданата надлактица буквално му експлодирала.

Итно завршил на Ургентен центар каде се обиделе да му ја санираат повредата.

Погледнете како тоа изгледа, но внимавајте затоа што содржината е вознемирувачка.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Актуелно