Connect with us

Магазин

Жена живее со 1.100 мачки, спие во приколка и троши еден милион евра за нив

Оваа жена живее во дом со 1.100 мачки – нејзината куќа со пет соби е вистинско живеалиште за овие животни. Линеа проценува дека моментално се грижи за 800 возрасни мачки и 300 мали мачиња, а тоа ја чини неверојатни 1,3 милиони евра годишно.

Таа, на своите миленичиња им отстапила поголем простор, па поради тоа живее во приколка на својот имот. Мачињата можат да прават што сакаат, а Линеа се потрудила да им овозможи најдобра нега и грижа.

Мачките имаат сè што им е потребно – храна, сместување, ветеринарни прегледи и слично, а сето ова ја чини неверојатни 1,3 милиони евра годишно.

Иако ги сака сите подеднакво, таа истакнува дека би била среќна кога луѓето би вдомиле барем дел од нив.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Актуелно