Connect with us

Македонија

Зоран Димов е новиот претседател на Комората на извршители

Извршителот Зоран Димов е нов претседател на Комората на извршители откако беше избран на Собранието на Комората. Тој доаѓа на местото на Зоран Петрески кој си поднесе одставка на местото претседател.

Петрески оставката ја поднесе поради акумулирано незадоволство меѓу извршителите кои се подготвуваа да собираат потписи за негова смена. Зоран Петрески не ја дочека сопствената смена со тоа што си поднесе оставка.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Актуелно