Connect with us

Магазин

(ВИДЕО) Распука стаклен мост под нозете на посетителите на висина од над илјада метри

На интернет се појави снимка со туристи кои се движат по стаклен мост во Кина на височина од 1.179 метри, при што тој пука.

Кога мостот почнува да пука, водичот на групата е преплашен и паѓа на колена.

Звукот од стаклото кое пука станува погласен. Ова се случи во планината Таиханг, во провинцијата Хебеј.

Но, откако видеото е снимено, на туристите им е објаснето дека стаклото кое пука всушност е провокација.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Актуелно