ВИДЕО: Шилегов упадна на прес-конференција на Коце Трајановски

ВИДЕО: Шилегов упадна на прес-конференција на Коце Трајановски

Кандидатот за градоначалник за Град Скопје од СДСМ, Петре Шилегов упадна на прес-конференција на противкандидатот Коце Трајановски и пред камерите побара од досегашниот градоначалник да излезат на ТВ соочување.

Како во досегашната пракса на ВМРО-ДПМНЕ, така и на овие избори – опозициската партија им забранува јавни дебати на нивните кандидати во медиумите.