Connect with us

Избори 2017

Се асфалтирала улица во Новаци – прекршен изборниот молк

Според неофицијални информации, работници денеска во селото Далбеговци, општина Новаци асфалтирале улица со што е прекршен изборниот молк.

Според законот на денот на изборниот молк е забрането да се вршат општински изведби, бидејќи тоа се смета за промоција на актуелното раководство на општината.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Актуелно