Connect with us

Актуелно

По два часа распит, Нинџа пуштен на слобода

По два часа распит, Александар Василевски Нинџа и Блаже Петровски, вработен во Шесттата управа во МВР, а суспендиран поради настаните во Собрание од 27 април пуштени од притвор. Таму беа задржани два часа, а според Нинџа, тој бил приведен единствено затоа што не носел лична карта.

Нинџа не смее дали Блаже Петровски, кој бил негов сопатник во автомобилот „Мерцедес“ е пуштен од притвор или пак се уште се наоѓа на распит.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Актуелно