Connect with us

Економија

Одложена Комисијата за буџет, ВМРО-ДПМНЕ не доаѓаат

Пратеничката Лилјана Кузмановска која е претседателка на комисијата за финансирање и буџет повторно ја одложи комисијата која требаше да започне денеска.

Причина за одложувањето е неприсуството на дел од членовите на комисијата кои не доаѓаат откако по налог на ОЈО беа приведени неколкумина пратеници на ВМРО-ДПМНЕ за насилствата во Собранието на 27 април годинава.

Актуелно