(ВИДЕО) Два спота и нова песна на Игор Узунов

Поп пејачот Игор Узунов се враќа на сцената со две песни. “Среќна нова”, песната во која тој се јавува како комплетен автор и “Ангел чувар“, песната со која Игор Узунов во 2012 година ја претставуваше Р.Македонија во Кипар и во финалето се искачи на високото 3 то место се двете песни на Узунов.

Двата видео-записи се во реализација на Томче и Кико Шуклеви од студио „Спектар КМ“ од Гевгелија во режија на Ќазим Асотиќ.