Опожарени две бандери и голф на скопјанец

Во пожарот биле опожарени две дрвени бандери и едно возило голф, со скопски регистарски ознаки, сопственост на Б.А.(76) од Скопје.

Од страна на екипа од Бригада за противпожарна заштита пожарот целосно е изгаснат во 5.25 часот.