Кражба во Спорт лајф – Ограбувачот си заминал со целиот дневен промет

Спортската обложувалница „Спорт лајф“ на булеварот „Крсте Мисирков“ во Скопје вчера е ограбена при што се одземени парите од дневниот промет.

Разбојникот побегнал во непознат правец. Се преземаат мерки за пронаоѓање на сторителот.