Адвокатот Вујиќ нов член во одборот на Телеком

Адвокатот Мирослав Вујиќ е именуван за нов неизвршен член на одборот на директори на „Македонски Телеком“.

Според одлуката која е донесена вчера, а е објавена на веб-страницата на „Македонска берза“, Собранието на „Македонски Телеком“ вчера ја отпивикало Анета Симеска Димоска од позицијата неизвршен член на одборот на директори, а на нејзино место е избран Мирослав Вујиќ.

Неговиот мандат почнал вчера, а ќе трае четири години.