Connect with us

Македонија

Охриѓанец си прободел роднина во раката и главата

На 13.01.2018 година во 17,15 часот во Охрид, дошло до меѓусебна расправија помеѓу А.Х. (55) од Охрид и неговиот роднина У. Х. (60), при што А. Х. со нож го прободел У. Х. во пределот на раката и главата.

Повредениот бил пренесен во Медицински центар -Охрид, но поради сериозноста на повредите бил препратен во Клиничкиот центар-Скопје,додека А.Х бил приведен во СВР-Охрид.

Актуелно