Документот кој Иванов го испратил до Собранието

Документ долг 15 страници со 21 точка испратил претседателот Ѓорге Иванов до Собранието. Иванов рече дека ова се суштински забелешки, кои според него покажуваат противуставност на Законот.

Ден.мк дојде до документот и истиот го објавува во целост: