(ВИДЕО) Обраќање на Столтенберг пред пратениците

Обраќање на генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг пред пратениците на Македонското Собрание.

Обраќање на Јенс Столтенберг

ВО ЖИВО: Обраќање на генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг во македонското Собрание

Posted by Den.mk on Thursday, January 18, 2018