(ВИДЕО) Собранието расправа за законите за прислушување и формирање на ОТА

Следете ја во живо седницата на која пратениците расправаат за формирање на Оперативно-техничката агенција која според министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски ќе спречи незаконско прислушување.

Пратениците расправаат за ОТА и Законот за прислушување

ВО ЖИВО: Пратениците расправаат за ОТА и Законот за прислушување

Posted by Den.mk on Thursday, January 18, 2018