(ВИДЕО) Протести во Солун против името на Македонија

Протестен митинг под мотото „Македонија значи Грција“ денеска во Солун. Голем број автобуси што се тргнати кон Солун, на протест против употребата на терминот „Македонија“ во името на Република Македонија.

Протести во Солун против Македонија

ВО ЖИВО: Протести во Солун против името на Македонија

Posted by Den.mk on Sunday, January 21, 2018