Пријатели е најдобра хумористична серија на сите времиња

Пријатели е најдобра хумористична серија на сите времиња, одлучија гледачите.

Според гласањето на „Ранкер“, американската серија Пријатели освоила 570.000 гласови, со што се искачила на врвот.

Инаку, Пријатели доживеа 10 сезони, од 1994 до 2004 година. Серијата е една од најпрепознатливите телевизиски остварувања.