Connect with us

Македонија

(ВИДЕО) Фатени на дело како крадат од скопски маркет

Ланецот на маркети, Зур од денеска почна со објавување на кражбите во нивните маркети. Први на мета беа двајца крадци на чоколадо, а деновиве ќе се објавуваат сите кои крадат и претходно краделе од нивните маркети.

– Здраво на сите. Додека се трудиме и го вложуваме својот максимум за да ве задоволиме вас, нашите верни потрошувачи, има луѓе кои сакаат да просперираат со КРАДЕЊЕ и не уназадуваат во нашите амбиции да константно се подобруваме за вас. Бидејќи нема друг начин и полицијата нема решение за ваквите луѓе, од денеска Зур Маркет ќе ги објавува снимките од кражбите во нашите маркети, напишаа од таму на Фејсбук.

Здраво на сите. Додека се трудиме и го вложуваме својот максимум за да ве задоволиме вас, нашите верни потрошувачи, има луѓе кои сакаат да просперираат со КРАДЕЊЕ и не уназадуваат во нашите амбиции да константно се подобруваме за вас!
Бидејќи нема друг начин и полицијата нема решение за ваквите луѓе, од денеска Зур Маркет ќе ги објавува снимките од кражбите во нашите маркети!!!
Споделете, можеби некој ке успее да се заштити!!!
#стопзакриминалот

Posted by Zur Market on Saturday, January 27, 2018

Актуелно