Connect with us

Македонија

(ВИДЕО) Со дрон снимено како Вардариште ги гуши Скопјани

Како што најави градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов, инспекторатот со дрон го сними еден од најголемите загадувачи во Скопје, Вардариште.

Во Вардариште е изврешна инспекција и ќе се преземаат мерки, а во меѓувреме, градот се гуши во загаден воздух.

Актуелно