Во Берово пронајден починат човек кој беше пријавен како исчезнат

На 13.02.2018 година во 09,00 часот во Берово на улица “Дамјан Груев” пронајден е починат Б.Б.(75) од Берово кој на 10.02.2018 година беше пријавен за исчезнат (објавено на сајтот на МВР на 11.02.2018 година).

Извршен е увид на местото на настанот, телото на починатиот е предадено на фамилијата за погреб.