Connect with us

Македонија

ИК на ВМРО-ДПМНЕ расправа за договорот за името

Членовите на Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ расправаат за договорот меѓу Македонија и Грција за спорот околу името.

Според најавите од партијата по седницата ќе следува или соопштение или изјава.

Актуелно