Connect with us

Видео

ВИДЕО: Последното интервју на Влатко Илиевски

Точно една недела, пред веста која ја потресе цела Македонија, пејачот Влатко Илиевски зборуваше за последен пат пред камерата на 1ТВ.

Имено, изминатиот вторник во едно скопско кафуле, Илиевски погодувал песни во рубриката „Погоди ја песната“.

Актуелно