Connect with us

Видео

ВИДЕО: Прес конференција на Стево Пендаровски

Видео од прес конференцијата на Националниот координатор на Република Македонија за НАТО Стево Пендаровски и Директорот за Европски и глобални партнерства на НАТО, Џејмс МекКи.

Актуелно