Connect with us

Македонија

Втор ден каблите под напон се спуштени на улица во Кисела Вода

Веќе втор ден бандера се држи на ограда за да не падне во скопска Кисела Вода. Ден вчера пишуваше за паднатата бандера, но и покрај записниците и увидите, надлежните не преземаа ништо.

Каблите под напон се спуштени речиси на улицата која излегува на новиот кружен тек во општината. Одговор зошто и по два дена не е саниран проблемот побаравме од Општина Кисела Вода, но до објавување на текстот, одговор не добивме.

Актуелно