Connect with us

Македонија

Тенда паднала врз глава на дете од вчерашното невреме

Вчера околу 17.30 часот во Скопје, на игралиште на улица „Ѓорги Поп Христов“ во Топанско поле додека 13 годишно дете играло со други деца, од невремето, врз глава му паднала тенда, по што било пренесено во Градска општа болница „Св.Наум Охридски“.

Актуелно