Connect with us

Македонија

ВМРО-ДПМНЕ: Заев е единствен премиер во Европа фатен како бара мито

Зоран Заев е единствениот премиер во Европа кој е фатен како бара мито од 200 000 евра од бизнисмен – велат од ВМРО-ДПМНЕ.

„За тоа има јасни видеоматеријали кои целата македонска јавност можеше да ги види, а кои претставуваат непобитни докази за тоа како Зоран Заев работел во Струмица и за тоа како планира да работи во цела Македонија. Ништо не може да го оправда за криминалот што го има направено Заев.

Однесувањето на митаџијата Зоран Заев е срам за неговата партија, но и за цела Македонија. Тое ќе биде казнето на 15 октомври од граѓаните“ – се додава во реакцијата од опозициската партија.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Актуелно