Економија

Николовски: Со Предлог Буџетот за 2018 година обезбедуваме навремена исплата на субвенциите и реализација на клучните проекти

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски, денеска одржа прес-конференција за Предлог Буџетот за…