Панорама 2 или copy-paste сценарио од 27 април 2017 година?! Незадоволни членови ќе упаднеле во седиштето на ВМРО-ДПМНЕ?Став

Панорама 2 или copy-paste сценарио од 27 април 2017 година?! Незадоволни членови ќе упаднеле во седиштето на ВМРО-ДПМНЕ?

Деновиве се погласни се шпекулациите дека некои ретуширани и подоцна освестени нови и стари вмровци откако се изнаслужија по туѓите…