Путин има ново моќно оружјеЗабава

Путин има ново моќно оружје

Снајперската пушка која ја произведува компанијата Lobaev Arms постави апсолутен рекорд во далечинска прецизност кога станува збор за мета со…

(ВИДЕО) Слетување со поглед од пилотската кабинаЗабава

(ВИДЕО) Слетување со поглед од пилотската кабина

Ако се плашите од летање со авион, оваа снимка од слетување со поглед од пилотската кабина или ќе ви ги…

Истражување: Животот на Земјата започнал пред 4 милијарди годиниЗабава

Истражување: Животот на Земјата започнал пред 4 милијарди години

Карпите во Северна Канада ги кријат трагите на живот пред 3,95 милијарди години, што претставува нов фосилен рекорд и покажува…