„Југохром“ ќе почне со работа во мај или јуни наредната годинаЕкономија

„Југохром“ ќе почне со работа во мај или јуни наредната година

„Југохром“ од Јегуновце треба да почне со работа кон крајот на мај или почетокот на јуни наредната година, со поставен…