Светска банка предвидува раст на БДП во Македонија од 1,5 проценти оваа годинаЕкономија

Светска банка предвидува раст на БДП во Македонија од 1,5 проценти оваа година

Најновата проекција на Светска банка за растот на македонската економија во 2017 година е 1,5 проценти. Според објавените податоци во…