Нинџа и Кољо требало да им помогнат на Грујевски и Бошковски во бегствотоАктуелно

Нинџа и Кољо требало да им помогнат на Грујевски и Бошковски во бегството

Александар Василевски – Нинџа кој беше уапсен па пуштен на денот на изборниот молк заедно со Никола Митревски – Кољо,…