Кандидатите за градоначалник на Скопје потпишаа изјава за „Платформата за чист воздух“Македонија

Кандидатите за градоначалник на Скопје потпишаа изјава за „Платформата за чист воздух“

Шест од осумте кандидати за градоначалник на Град Скопје денеска ја потпишаа изјавата за почитување на „Платформата за чист воздух“…