(ВИДЕО) Наумоски: Ќе ги решиме децениските проблеми во Ѓорче ПетровИзбори 2017

(ВИДЕО) Наумоски: Ќе ги решиме децениските проблеми во Ѓорче Петров

Во првите денови од мандатот, заедно со мојот тим и моите советници, ќе работиме одговорно и енергично за решавање на…

(ВИДЕО) Наумоски: Мора да ги едуцираме младите да ги почитуваат историските вредностиВидео

(ВИДЕО) Наумоски: Мора да ги едуцираме младите да ги почитуваат историските вредности

„Нашата општина го носи името Ѓорче Петров, тоа не е само име тоа претставува идеја, тоа претставува револуција, тоа претставува…