„Југохром“ ќе почне со работа во мај или јуни наредната годинаЕкономија

„Југохром“ ќе почне со работа во мај или јуни наредната година

„Југохром“ од Јегуновце треба да почне со работа кон крајот на мај или почетокот на јуни наредната година, со поставен…

Макрадули: „Југохром“ може да се рестартира, но само по еколошки стандардиАктуелно

Макрадули: „Југохром“ може да се рестартира, но само по еколошки стандарди

Комбинатот „Југохром“ може да се рестартира во фази и само по исполнување на еколошките стандарди, по воведување соодветни филтри и…