(ВИДЕО)Темелковски: Реализација на сите проекти и подигнување на нивото на безбедност во Кисела ВодаАктуелно

(ВИДЕО)Темелковски: Реализација на сите проекти и подигнување на нивото на безбедност во Кисела Вода

Кандидатот за градоначалник на општина Кисела Вода од СДСМ, Филип Темелковски пред жителите на Драчево вети отворање на општината за…

(ВИДЕО) Тарчуловски: Припор и Драчево ќе добијат канализација, Црниче и Пржино се против мене, нема да добијат ништоАктуелно

(ВИДЕО) Тарчуловски: Припор и Драчево ќе добијат канализација, Црниче и Пржино се против мене, нема да добијат ништо

Кандидатот за градоначалник во општина Кисела Вода од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Јохан Тарчуловски на средба со граѓани вели дека ако…

Шилегов денеска на средби со граѓани во Кисела ВодаАктуелно

Шилегов денеска на средби со граѓани во Кисела Вода

Кандидатот за градоначалник на Град Скопје, од СДСМ Петре Шилегов во текот на петнаесеттиот ден од кампањата за локални избори…

Темелковски во благо водство пред ТарчуловскиАктуелно

Темелковски во благо водство пред Тарчуловски

Според истражувањето на компанијата за истражување на јавното мислење Гаусс Полл, расположението на граѓаните во Општина Кисела Вода е скоро…

(ВИДЕО)Темелковски: По победата на СДСМ во Кисела Вода, Советот во општината ќе работи по европски принципиВидео

(ВИДЕО)Темелковски: По победата на СДСМ во Кисела Вода, Советот во општината ќе работи по европски принципи

По победата на 15 октомври најавуваме дека новото мнозинство во Советот на Општина Кисела Вода предводена од Коалицијата „За живот…