Изборен молк во КосовоСвет

Изборен молк во Косово

По 30-дневната кампања за локалните избори, на полноќ за Косоварите настапи изборниот молк, пренесе РТС. Забраната за политичка агитација ќе…

Молк во ВМРО-ДПМНЕ, седиштето на партијата празноАктуелно

Молк во ВМРО-ДПМНЕ, седиштето на партијата празно

Молк во ВМРО-ДПМНЕ. Изборната еуфорија во оваа партија ја нема, ги нема ниту симпатизерите во седиштето.Во меѓувреме, во седиштето на…