Нинџа и Кољо требало да им помогнат на Грујевски и Бошковски во бегствотоАктуелно

Нинџа и Кољо требало да им помогнат на Грујевски и Бошковски во бегството

Александар Василевски – Нинџа кој беше уапсен па пуштен на денот на изборниот молк заедно со Никола Митревски – Кољо,…

По два часа распит, Нинџа пуштен на слободаАктуелно

По два часа распит, Нинџа пуштен на слобода

По два часа распит, Александар Василевски Нинџа и Блаже Петровски, вработен во Шесттата управа во МВР, а суспендиран поради настаните…