Шилегов објави победа во првиот кругАктуелно

Шилегов објави победа во првиот круг

Новото Скопје повторно се раѓа, а Македонија ги заокружи промените и тргна напред. Резултатите се јасни во Скопје имаме победа…

Неофицијално: Шилегов градоначалник на Скопје уште во првиот кругИзбори 2017

Неофицијално: Шилегов градоначалник на Скопје уште во првиот круг

Петре Шилегов, кандидат на коалицијата предводена од СДСМ за градоначалник на Скопје, според најновите неофицијални резултати победи во прв круг…

(ВИДЕО) Шилегов: Скопје, градот убав повторно се раѓа, Македонија тргнува со огромни чекори напредАктуелно

(ВИДЕО) Шилегов: Скопје, градот убав повторно се раѓа, Македонија тргнува со огромни чекори напред

Кандидатот за градоначалник на Град Скопје од СДСМ, Петре Шилегов – Зборот е збор. Ветив, Скопје нема да биде вмровски…

(ВИДЕО) Шилегов: Скопје ќе стане вело-градАктуелно

(ВИДЕО) Шилегов: Скопје ќе стане вело-град

Кандидатот за градоначалник на Скопје од СДСМ Петре Шилегов на последниот ден од кампањата оствари уште една средба со иницијативата…

ВИДЕО: Шилегов ги претстави инфраструктурните чекори од програматаАктуелно

ВИДЕО: Шилегов ги претстави инфраструктурните чекори од програмата

Кандидатот за Градоначалник за Скопје вчера во промотивниот штаб на присутните им ги претставуваше новите сообраќајни решенија за главниот град.…

Кандидатите за градоначалник на Скопје потпишаа изјава за „Платформата за чист воздух“Македонија

Кандидатите за градоначалник на Скопје потпишаа изјава за „Платформата за чист воздух“

Шест од осумте кандидати за градоначалник на Град Скопје денеска ја потпишаа изјавата за почитување на „Платформата за чист воздух“…

(ВИДЕО) Трајановски: Ќе отвориме Градска канцеларија која се занимава со локални младински политикиВидео

(ВИДЕО) Трајановски: Ќе отвориме Градска канцеларија која се занимава со локални младински политики

Зголемувањето на учеството во процесот на носењето на одлуките во локалната самоуправа и унапредување на статусот на младите е еден…

(ВИДЕО) Шилегов: Локалната самоуправа ќе биде отворена за соработка со граѓанитеАктуелно

(ВИДЕО) Шилегов: Локалната самоуправа ќе биде отворена за соработка со граѓаните

Петре Шилегов, кандидатот за градоначалник на Град Скопје од СДСМ и коалицијата, денеска во изјава за медиумите изјави дека имал…

(ВИДЕО) Шилегов: Младите претприемачи ќе бидат ослободени од плаќање фирмарина во првите две годиниАктуелно

(ВИДЕО) Шилегов: Младите претприемачи ќе бидат ослободени од плаќање фирмарина во првите две години

„Еве сме денеска во скопската општина Шуто Оризари да ја пренесеме пораката дека на 15 октомври, сите општини во градот…

Факултетот за безбедност ќе соработува со Агенцијата за разузнавањеАктуелно

Факултетот за безбедност ќе соработува со Агенцијата за разузнавање

Директорот на Агенцијата за разузнавање на Република Македонија Зоран Иванов и деканот на Факултетот за безбедност-Скопје Никола Дујовски ќе потпишат…