(ВИДЕО) Тарчуловски: Припор и Драчево ќе добијат канализација, Црниче и Пржино се против мене, нема да добијат ништоАктуелно

(ВИДЕО) Тарчуловски: Припор и Драчево ќе добијат канализација, Црниче и Пржино се против мене, нема да добијат ништо

Кандидатот за градоначалник во општина Кисела Вода од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Јохан Тарчуловски на средба со граѓани вели дека ако…

Темелковски во благо водство пред ТарчуловскиАктуелно

Темелковски во благо водство пред Тарчуловски

Според истражувањето на компанијата за истражување на јавното мислење Гаусс Полл, расположението на граѓаните во Општина Кисела Вода е скоро…