(ВИДЕО)Темелковски: Реализација на сите проекти и подигнување на нивото на безбедност во Кисела ВодаАктуелно

(ВИДЕО)Темелковски: Реализација на сите проекти и подигнување на нивото на безбедност во Кисела Вода

Кандидатот за градоначалник на општина Кисела Вода од СДСМ, Филип Темелковски пред жителите на Драчево вети отворање на општината за…

Темелковски во благо водство пред ТарчуловскиАктуелно

Темелковски во благо водство пред Тарчуловски

Според истражувањето на компанијата за истражување на јавното мислење Гаусс Полл, расположението на граѓаните во Општина Кисела Вода е скоро…

(ВИДЕО)Темелковски: По победата на СДСМ во Кисела Вода, Советот во општината ќе работи по европски принципиВидео

(ВИДЕО)Темелковски: По победата на СДСМ во Кисела Вода, Советот во општината ќе работи по европски принципи

По победата на 15 октомври најавуваме дека новото мнозинство во Советот на Општина Кисела Вода предводена од Коалицијата „За живот…

(ВИДЕО) Темелковски: Иднината на младите во Кисела Вода ја креираме денесВидео

(ВИДЕО) Темелковски: Иднината на младите во Кисела Вода ја креираме денес

„Што е најбитно и највредно, за едно општество? Од античко време Анистен рекол: онаа нација која не е способна да…

(ВИДЕО) Темелковски вети гасификација на Кисела ВодаАктуелно

(ВИДЕО) Темелковски вети гасификација на Кисела Вода

Филип Темелковски, кандидат за градоначалник на Кисела Вода од СДСМ, денеска ги презентира проектите од програмата за локален економски развој…