Забава

Швајцарска железница од која ќе ви се стегне стомакот

Elena Daskalova
Швајцарија нуди живописна планинска природа и на многу места таа е достапна само со железница, бидејќи теренот е стрмен и непристапен. Поради тоа, постојат многу...

Сваровски и 50.000 светилки – поставена елката во Рокфелер центарот

Elena Daskalova
Во Њујорк е поставена елката во Рокфелер центарот, но оваа година нејзиното осветлување беше доста поинакво од она на кое сме досега навикнати да го...

Цртеж или фотографија? Овој германски град е хит на социјалните мрежи!

Elena Daskalova
Градот Фројденберг кој се наоѓа во Северна Рајна Вестфалија овие денови е хит на социјалните мрежи, поради фотографија објавена на Инстаграм. Градот се наоѓа во...