Connect with us
Advertisement
Магазин10 months ago

Се очекува кам-бек на Game Boy

Магазин10 months ago

Еве колку е паметна вештачката интелигенција на Google, Microsoft и Apple

Магазин10 months ago

Зошто верификацијата во два чекори не е безбедна како што изгледа?

Магазин10 months ago

(ВИДЕО) Пешачки на кој сите возачи застануваат

Магазин10 months ago

(ВИДЕО) Безжични слушалки на Google преведуваат странски јазици во реално време

Актуелно10 months ago

Саздовски и официјално ја напушти ГРОМ на Стевче Јакимовски, станува независен пратеник

Актуелно10 months ago

Гласачите од старечките домови заборавени, не го користат своето законско право години наназад

Македонија10 months ago

Опозициските портали лути на народот: Ги легитимиравте погубните политики на СДСМ

Актуелно10 months ago

ДИК: Официјални резултати ќе има по истекот на роковите за жалби

Актуелно10 months ago

Јакимовски: СДСМ и криминалците се заедно, таков им е и менторот, врши насилство во цел свет

Вести