Connect with us
Advertisement
Видео8 months ago

(ВИДЕО) Манчевски: Жртвите од поплавите во 2016. последица на непреземање мерки за заштита

Актуелно8 months ago

(ВИДЕО) Заев: Наша цел е младите да останат во Македонија

Избори 20178 months ago

Слепите и лицата со оштетен вид ќе гласаат самостојно користејќи го Брајовото писмо

Видео8 months ago

(ВИДЕО) Трајановски: Ќе отвориме Градска канцеларија која се занимава со локални младински политики

Актуелно8 months ago

(ВИДЕО) Шилегов: Локалната самоуправа ќе биде отворена за соработка со граѓаните

Македонија8 months ago

Ограбена аптека во Бутел

Македонија8 months ago

Украдени 5000 евра од метален сеф во фирма од Скопје

Избори 20178 months ago

СДСМ: Очигледно е дека ВМРО-ДПМНЕ не знае и не може да функционира во фер и регуларен изборен процес

Актуелно8 months ago

Марин: Жителите на Аеродром ќе бидат вклучени во креирање на буџетот на општината

Избори 20178 months ago

Бајрактаров: 80 отсто од ветувањата на СДСМ во Струмица – не се остварени

Вести