Connect with us
Advertisement
Актуелно11 months ago

(ВИДЕО) Бочварски: Ќе го решиме проблемот со водоводната и канализациската мрежа

Видео11 months ago

(ВИДЕО) Манчевски: Жртвите од поплавите во 2016. последица на непреземање мерки за заштита

Актуелно11 months ago

(ВИДЕО) Заев: Наша цел е младите да останат во Македонија

Избори 201711 months ago

Слепите и лицата со оштетен вид ќе гласаат самостојно користејќи го Брајовото писмо

Видео11 months ago

(ВИДЕО) Трајановски: Ќе отвориме Градска канцеларија која се занимава со локални младински политики

Актуелно11 months ago

(ВИДЕО) Шилегов: Локалната самоуправа ќе биде отворена за соработка со граѓаните

Македонија11 months ago

Ограбена аптека во Бутел

Македонија11 months ago

Украдени 5000 евра од метален сеф во фирма од Скопје

Избори 201711 months ago

СДСМ: Очигледно е дека ВМРО-ДПМНЕ не знае и не може да функционира во фер и регуларен изборен процес

Актуелно11 months ago

Марин: Жителите на Аеродром ќе бидат вклучени во креирање на буџетот на општината

Вести