Connect with us
Advertisement
Македонија3 months ago

(ВИДЕО) Груевски: Имаше предавство во партијата за соработка со СДСМ, ги знаеме со име и презиме

Македонија3 months ago

(ВИДЕО) Груевски: Ги запоставив децата на име на партијата, мораме да се вратиме на власт

Македонија3 months ago

(ВИДЕО) Заев за ПР тимот: Не се 120, ниту 40, туку за 20-тина луѓе

Македонија3 months ago

(ВИДЕО) Конгрес за избор на нов лидер на ВМРО-ДПМНЕ

Македонија3 months ago

(ВИДЕО) Делегатите со аплауз му се заблагодарија на Груевски за се што направил до сега

Македонија3 months ago

(ВИДЕО) 133 делегати го бојкотираат Конгресот – Одлуките досега се носат едногласно

Македонија3 months ago

(ВИДЕО) Конгрес на ВМРО-ДПМНЕ во Валандово

Македонија3 months ago

(ВИДЕО) Ќе постапува ли Антикорупциска за непријавеното „Пунто“ на Груевски?

Македонија3 months ago

(ВИДЕО) Амди Бајрам ја напушти коалицијата на ВМРО-ДПМНЕ, ќе ги поддржувал реформите

Македонија3 months ago

(ВИДЕО) Вицепремиерско место наместо здравство: Предлозите ставени на маса, Села калкулира

Вести