биткоин

НБРМ: Граѓаните да бидат исклучително внимателни со криптовалутите

Elena Daskalova
Криптовалутите изминатиот период се топ-тема во светот, знаејќи дека најпопуларната меѓу нив, Биткоинот, постигнува историско високи вредности. Многу луѓе ширум светот стануваат сè позаинтересирани во...

Биткоин со највисока вредност досега!

Elena Daskalova
Првата и најпопуларната криптовалута во моментов го „живее“ најдобриот дел од своето постоење, надминувајќи ја вредноста од над 20.000 долари за еден Биткоин. Во 2017...